Rörmokare i Uttran

Annons:
Rörmokare i Uttran - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Uttran. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Uttran vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Uttran rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Uttran.
Annons:

Rörmokare i Uttran

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Uttran vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Uttran.

Grund Service Rör AB
Malmsjöv. 3
147 63 UTTRAN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Uttran varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Uttran samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Uttran och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Uttran

I Uttran finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Uttran.

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om orten Uttran om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Uttran än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Uttran.

I Uttran fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Uttran. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Uttran som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.