Rörmokare i Tumba

Annons:
Rörmokare i Tumba - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tumba. Sammanlagt finns det 10 olika företag som arbetar som rörmokare i Tumba vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tumba rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tumba.
Annons:

Rörmokare i Tumba

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tumba vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tumba.

Wase VVS AB
Tegnérsv. 11
147 31 TUMBALs Rör i Tullinge
Aspenv. 228


Brolins VVS & Fastighet AB
Brinkv. 1
147 31 TUMBA


Eryk Bygg AB

Globen Rva AB
RådjursvBotkyrka Fastighetsservice AB
Brinkv. 1


MorABergs Rör AB
Skyttbrinksv. 44
147 39 TUMBA


Kolmårdens VVS AB
Grödingev. 15
147 30 TumbaBodhagen, Tommy
Floodv. 8 A


Constanshome AB
Vedstigen 19
147 52 Tumba

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tumba varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tumba samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tumba och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tumba

I Tumba finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tumba om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tumba än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tumba.

I Tumba fanns det totalt 10 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tumba. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tumba som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.