Rörmokare i Trångsund

Annons:
Rörmokare i Trångsund - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Trångsund. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Trångsund vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Trångsund rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Trångsund.
Annons:

Rörmokare i Trångsund

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Trångsund vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Trångsund.

Sörman & Holm Rör AB
Essv. 16
142 66 Trångsund


P.Barvemo Badrenoveringar (Pebe) AB
Pärlfiskarv. 24
142 63 TRÅNGSUND


Stockholms Styrmontage AB
Operav. 5
142 63 TRÅNGSUND


Centrix Rör AB
Kråkbärsv. 9 B
142 64 Trångsund

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Trångsund varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Trångsund samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Trångsund och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Trångsund

I Trångsund finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Trångsund.

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Trångsund om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Trångsund än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Trångsund.

I Trångsund fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Trångsund. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Trångsund som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.