Rörmokare i Stockholm

Annons:
Rörmokare i Stockholm - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Stockholm. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Stockholm vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Stockholm rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Stockholm.
Annons:

Rörmokare i Stockholm

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Stockholm vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Stockholm.

Carl Hanssons Rör & Värme AB
Lövholmsv. 9
117 43 Stockholm


Titania Bygg & VVS AB
Ernst Ahlgrens v. 1 -3
112 55 Stockholm

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Stockholm varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Stockholm samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Stockholm och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stockholm om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Stockholm än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Stockholm.

I Stockholm fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Stockholm. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Stockholm som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.