Rörmokare i Stenhamra

Annons:
Rörmokare i Stenhamra - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Stenhamra. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Stenhamra vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Stenhamra rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Stenhamra.
Annons:

Rörmokare i Stenhamra

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Stenhamra vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Stenhamra.

Wikmans VVS AB
Vallviksv. 116
179 61 STENHAMRA


Backeus Rör
Axv. 5
179 63 STENHAMRA


Närlunda VVS AB
Knosterstigen 18 C
179 61 STENHAMRA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Stenhamra varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Stenhamra samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Stenhamra och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Stenhamra

I Stenhamra finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stenhamra om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Stenhamra än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Stenhamra.

I Stenhamra fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Stenhamra. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Stenhamra som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.