Rörmokare i Sollentuna

Annons:
Rörmokare i Sollentuna - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sollentuna. Sammanlagt finns det 12 olika företag som arbetar som rörmokare i Sollentuna vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sollentuna rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sollentuna.
Annons:

Rörmokare i Sollentuna

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sollentuna vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sollentuna.

Allmänna Rörjouren
Postv. 2 B
192 66 SOLLENTUNA


US Rörteknik AB & Nibe Service
Industriv. 20
191 62 Sollentuna


Aarsleff Rörteknik AB
Kung Hans v. 8
192 68 SOLLENTUNA


Rörcompaniet AB
Sollentunav. 102
191 45 SOLLENTUNA


Rörgruppen AB
Sollentunav. 78
191 40 Sollentuna


Rörkompetens Stockholm
Linnés v. 61
191 35 Sollentuna


Tillmans Rör AB
Linnés v. 108
191 35 Sollentuna


Spoltjänst I Stockholm AB
Djupdalsv. 7
192 51 SOLLENTUNA


Värmeingenjörerna Stockholm AB
Dalav. 16 B
192 77 SOLLENTUNA


Edsbacka Entreprenad
Terrängv. 1
192 48 SOLLENTUNA


ABC rör
Sollentunav. 137
191 44 Sollentuna


Ove Lindström Rör AB
Myrv. 10
191 63 SOLLENTUNA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sollentuna varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sollentuna samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sollentuna och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Sollentuna om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sollentuna än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sollentuna.

I Sollentuna fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sollentuna. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sollentuna som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.