Rörmokare i Södertälje

Annons:
Rörmokare i Södertälje - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Södertälje. Sammanlagt finns det 10 olika företag som arbetar som rörmokare i Södertälje vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Södertälje rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Södertälje.
Annons:

Rörmokare i Södertälje

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Södertälje vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Södertälje.

PML Svets & VVS AB
Sydhamnsv. 44
151 38 SÖDERTÄLJE


Cwt VVS & Fastighetsteknik
Virkesv. 10
152 42 SÖDERTÄLJE


S E S-Rör AB
Wedav. 22
152 42 SÖDERTÄLJE


Assemblin VS-teknik AB
Morabergsv. 33
152 42 SÖDERTÄLJE


KT Rör & Svets AB
070 - 592 85 72Björklunds Rör AB
Skogsg. 2
152 44 SÖDERTÄLJE


JJ Modern VVS AB
Bläsv. 22
152 57 SÖDERTÄLJE


Assemblin Elteknik AB
Wedav. 26
152 42 SÖDERTÄLJE


JN Elinstallatörer AB
Gränsbov. 4
152 42 SÖDERTÄLJE


Nano Miljö AB
Gränsbov. 4
152 42 SÖDERTÄLJE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Södertälje varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Södertälje samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Södertälje och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Södertälje

I Södertälje finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Södertälje om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Södertälje än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Södertälje.

I Södertälje fanns det totalt 10 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Södertälje. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Södertälje som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.