Rörmokare i Sköndal

Annons:
Rörmokare i Sköndal - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sköndal. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Sköndal vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sköndal rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sköndal.
Annons:

Rörmokare i Sköndal

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sköndal vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sköndal.

Sofia Rör AB
Mandelbrödsv. 9
128 69 Sköndal


AB Appelgren Alvblad
Mandelbrödsv. 9
128 69 SköndalSvea Vvs
Kubbeg. 47


Sofia Rör Innovation AB
Mandelbrödsv. 9
128 69 Sköndal

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sköndal varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sköndal samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sköndal och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sköndal

I Sköndal finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sköndal.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här kan du läsa mer om orten Sköndal om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sköndal än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sköndal.

I Sköndal fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sköndal. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sköndal som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.