Rörmokare i Skarpnäck

Annons:
Rörmokare i Skarpnäck - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Skarpnäck. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Skarpnäck vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Skarpnäck rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Skarpnäck.
Annons:

Rörmokare i Skarpnäck

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Skarpnäck vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Skarpnäck.

Göran Westman Fastighetsservice & Rör
Skarpnäcks Allé 45
128 33 SKARPNÄCK


S-Rör, HB
Kanslersv. 36
128 38 Skarpnäck


Storuddens Bygg&Vvs Service
Drakflygarg. 8
128 36 Skarpnäck


S-Rör, AB
Lugna g. 18
128 38 Skarpnäck


PtS Rör, Värme & Sanitet
Tätorpsv. 21 B
128 31 SKARPNÄCK


Aquarius Land och Hav
Pilvingeg. 48
128 35 SKARPNÄCK

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Skarpnäck varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Skarpnäck samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Skarpnäck och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Skarpnäck

I Skarpnäck finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Skarpnäck.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skarpnäck om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Skarpnäck än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Skarpnäck.

I Skarpnäck fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Skarpnäck. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Skarpnäck som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.