Rörmokare i Segeltorp

Annons:
Rörmokare i Segeltorp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Segeltorp. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Segeltorp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Segeltorp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Segeltorp.
Annons:

Rörmokare i Segeltorp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Segeltorp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Segeltorp.

ONE Nordic
Källängsv. 10
141 71 SEGELTORP


MBergfjord VVS och Fastighetsteknik AB
Buntmakarv. 42
141 73 SEGELTORP


Pine Vvs Tjänst
Brovaktarv. 25
141 73 SEGELTORP


Christinebergs Rör & Fastighetsservice
Orrv. 35
141 72 Segeltorp


Strandberg Energikonsult AB
Kapellv. 13
141 70 Segeltorp


Mbergfjord VVS och Fastighetst
Buntmakarv. 42
141 73 SEGELTORP

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Segeltorp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Segeltorp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Segeltorp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Segeltorp

I Segeltorp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Segeltorp.

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Segeltorp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Segeltorp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Segeltorp.

I Segeltorp fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Segeltorp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Segeltorp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.