Rörmokare i Österhaninge

Annons:
Rörmokare i Österhaninge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Österhaninge. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Österhaninge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Österhaninge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Österhaninge.
Annons:

Rörmokare i Österhaninge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Österhaninge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Österhaninge.

K J G Fastighetsservice
Gamla lännåkersvägen 4
137 95 österhaninge

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Österhaninge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Österhaninge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Österhaninge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Österhaninge

I Österhaninge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Österhaninge.

Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Österhaninge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Österhaninge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Österhaninge.

I Österhaninge fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Österhaninge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Österhaninge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.