Rörmokare i Norrtälje

Annons:
Rörmokare i Norrtälje - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Norrtälje. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Norrtälje vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Norrtälje rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Norrtälje.
Annons:

Rörmokare i Norrtälje

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Norrtälje vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Norrtälje.

NM Rörservice AB, Bad & Värme
Abborrv. 12
761 41 Norrtälje


Blidö Centralrör AB
Gransätersg. 51
761 60 NORRTÄLJE


Florabackens Rör AB
0176 - 22 00 00Roslagens Sanitet och Markplanering / Rosom
Långgarnsvägen 17
761 65 Norrtälje


Frötuna Rör
Parisstigen 1
761 98 Norrtälje


Roslagsrör AB
Tullnäsvägen 16
761 97 NORRTÄLJE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Norrtälje varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Norrtälje samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Norrtälje och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Norrtälje

I Norrtälje finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Norrtälje.

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Norrtälje om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Norrtälje än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Norrtälje.

I Norrtälje fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Norrtälje. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Norrtälje som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.