Rörmokare i Nacka

Annons:
Rörmokare i Nacka - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Nacka. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Nacka vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Nacka rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Nacka.
Annons:

Rörmokare i Nacka

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Nacka vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Nacka.

Saltsjöbadens Rörservice
Diligensv. 67
131 48 NACKA


Nacka Rör, AB
Rådjursv. 4
131 42 NACKA


TEPAC Entrepenad AB
Värmdöv. 160
131 41 Nacka

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Nacka varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Nacka samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Nacka och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Nacka

I Nacka finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Nacka om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Nacka än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Nacka.

I Nacka fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Nacka. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Nacka som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.