Rörmokare i Kista

Annons:
Rörmokare i Kista - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kista. Sammanlagt finns det 9 olika företag som arbetar som rörmokare i Kista vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kista rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kista.
Annons:

Rörmokare i Kista

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kista vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kista.

TKi Teknikinstallationer AB
Norgeg. 2
164 32 Kista


Tresa HB
Borgåg. 34
164 75 KISTA


AB Skandwell
Saimag. 7
164 75 KISTA


Pawels - Vvs Installation
Nidarosg. 40
164 34 Kista


Trifrost AB
Strömög. 7
164 40 KISTASynak Bygg-Vvs Renovering
Lofoteng


Mr Rör I Storstockholm AB
Viderög. 3
164 40 KISTA


Energi & Värmepumpkonsulten I Stockholm AB
Kronborgsgränd 8
164 46 KISTA


K B W Consulting Limited Uk Filial
Lofoteng. 9
164 33 KISTA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kista varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kista samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kista och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kista

I Kista finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Kista om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kista än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kista.

I Kista fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kista. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kista som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.