Rörmokare i Järna

Annons:
Rörmokare i Järna - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Järna. Sammanlagt finns det 8 olika företag som arbetar som rörmokare i Järna vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Järna rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Järna.
Annons:

Rörmokare i Järna

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Järna vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Järna.

Seth & Son Fastighets AB
Maskinv. 5
153 30 Järna


Järna Eko Installationer AB

Järna Isolering AB
Vadsbrov. 24


Jhf Rör AB
Snorpv. 8
153 95 JÄRNABert-Enge Berggren Vvs Entreprenad
Billstav


AB Rör & Värme I Hölö
Ekvik 1
153 91 JÄRNA


Södertälje Rot-Energi AB
Åsg. 24 B
153 30 Järna


Östergrens Tak O Bygg AB
Fasanv. 10
153 35 JÄRNA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Järna varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Järna samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Järna och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Järna

I Järna finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Järna om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Järna än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Järna.

I Järna fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Järna. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Järna som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.