Rörmokare i Handen

Annons:
Rörmokare i Handen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Handen. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Handen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Handen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Handen.
Annons:

Rörmokare i Handen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Handen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Handen.

Södra Stockholms Byggservice AB
Ängsv. 57 C
136 48 Handen


Rörteknik i Stockholm AB
Kilowattv. 12
136 44 Handen

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Handen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Handen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Handen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Handen

I Handen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du läsa mer om orten Handen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Handen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Handen.

I Handen fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Handen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Handen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.