Rörmokare i Hallstavik

Annons:
Rörmokare i Hallstavik - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hallstavik. Sammanlagt finns det 10 olika företag som arbetar som rörmokare i Hallstavik vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hallstavik rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hallstavik.
Annons:

Rörmokare i Hallstavik

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hallstavik vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hallstavik.

Nordströms Rör AB, Lars
Tulkav. 4
763 34 Hallstavik


Sjölunds Rör AB
Banv. 15
763 43 Hallstavik


Elektrokyl i Roslagen AB
Edebovägen 17
763 43 Hallstavik


Eriksson Fastighetsservice AB, Bernt
Trästa Byväg 95
763 94 Hallstavik


Thores Rör
Börjev. 10
763 40 HALLSTAVIK


Hallstaviks VVS Stefan Larsson AB
Rörv. 2
763 30 Hallstavik


Energi & Värmeteknik I Roslagen HB
Pelarbacken 8
763 43 Hallstavik


Hallstaviks Vvs, Stefan Larsson AB
Ljungv. 5 A
763 35 HALLSTAVIK


Strömbergs Rör i Trästa AB, K A
Piparhavsvägen 12
763 94 Hallstavik


Kanin Torpet
Gribby Byväg 12
763 92 Hallstavik

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hallstavik varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hallstavik samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hallstavik och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hallstavik

I Hallstavik finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hallstavik.

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hallstavik om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hallstavik än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hallstavik.

I Hallstavik fanns det totalt 10 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hallstavik. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hallstavik som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.