Rörmokare i Grödinge

Annons:
Rörmokare i Grödinge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Grödinge. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Grödinge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Grödinge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Grödinge.
Annons:

Rörmokare i Grödinge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Grödinge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Grödinge.

Åströms Rör i Grödinge AB
Aspv. 27
147 71 GRÖDINGE


Jockes Rör och Fastighetsvård
Fullbro Malms v. 10
147 91 GRÖDINGE


Nrs VVS AB
Bergfinkv. 5
147 71 GRÖDINGE


Lind, Niclas
Sibble Backe 8
147 92 Grödinge


Prespro
Kärrhagen 1
147 91 GRÖDINGE


Åströms Rör
Ringv. 9
147 70 Grödinge

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Grödinge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Grödinge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Grödinge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Grödinge

I Grödinge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Grödinge.

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånarantal: 5023, år 2000

Här kan du läsa mer om orten Grödinge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Grödinge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Grödinge.

I Grödinge fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Grödinge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Grödinge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.