Rörmokare i Gällnöby

Annons:
Rörmokare i Gällnöby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Gällnöby. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Gällnöby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Gällnöby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Gällnöby.
Annons:

Rörmokare i Gällnöby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Gällnöby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Gällnöby.

ELkullis AB
Svartsö Idholmen 107
130 33 Gällnöby


Sören Jansson
Svartsö Hjälmö 129
130 33 Gällnöby

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Gällnöby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Gällnöby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Gällnöby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Gällnöby

I Gällnöby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Gällnöby.

Gällnö är en ö belägen i Värmdö kommun i Stockholms mellanskärgård. Gällnö har varit bebott sedan Gustav Vasas dagar. År 1646 fick överståthållare Knut Posse ön som säkerhet av kronan för ett lån på 1000 riksdaler.Gällnö by är en väl bevarad skärgårdsby där det fortfarande bedrivs ett småskaligt jordbruk med åkrar och öppna betesmarker.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om orten Gällnöby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Gällnöby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Gällnöby.

I Gällnöby fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Gällnöby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Gällnöby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.