Rörmokare i Farsta

Annons:
Rörmokare i Farsta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Farsta. Sammanlagt finns det 15 olika företag som arbetar som rörmokare i Farsta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Farsta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Farsta.
Annons:

Rörmokare i Farsta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Farsta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Farsta.

Stuvsta Rör AB
Fryksdalsbacken 7
123 43 Farsta


Peter Roos VVS AB
Forsbackag. 55
123 43 Farsta


Röranderör
Kristinelundsv. 11
123 52 Farsta


CF VVS & Allservice
Kattugglev. 25
123 52 FarstaRörjouren Svenska AB
Edsvallabacken


GS VVS AB
Ölmev. 40
123 32 Farsta


Brodeco AB
Edsvallabacken 16
123 43 Farsta


K Reutland VVS AB
Brunskogsbacken 32
123 71 FARSTA


A&O VVS och Entreprenad AB
Grumsg. 1
123 44 FARSTA


Ek För Resarö
Värmlandsv. 324
123 48 FARSTASvenska Energygross AB
Eklidsgränd


Röria AB
Kattugglev. 4
123 52 Farsta


Finska Bygg & Rör 24 AB

Bumling Värmeteknik & Rör AB
Kristinehamnsg. 62


Stockholms VVS-isol AB
Förvaltarv. 14
123 54 Farsta

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Farsta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Farsta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Farsta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Farsta

I Farsta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om orten Farsta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Farsta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Farsta.

I Farsta fanns det totalt 15 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Farsta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Farsta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.