Rörmokare i Färentuna

Annons:
Rörmokare i Färentuna - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Färentuna. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Färentuna vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Färentuna rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Färentuna.
Annons:

Rörmokare i Färentuna

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Färentuna vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Färentuna.

Drottningholms VVS
Kungshäll 3
179 97 FÄRENTUNA


Dd VVS Teknik, AB
Ölstav. 110
179 98 Färentuna


Kyl & Energi Optimering Sverige AB
Äppelhagen
179 97 FÄRENTUNAEgo Vent Gradin & Pahlén AB
Johannelund 1


Klimatstyrkan I Stockholm AB
Harholmsv. 37
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Färentuna varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Färentuna samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Färentuna och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Färentuna

I Färentuna finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du läsa mer om orten Färentuna om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Färentuna än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Färentuna.

I Färentuna fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Färentuna. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Färentuna som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.