Rörmokare i Ekerö

Annons:
Rörmokare i Ekerö - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Ekerö. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Ekerö vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Ekerö rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Ekerö.
Annons:

Rörmokare i Ekerö

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Ekerö vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Ekerö.

Andersson Rör AB, Tord
Oraniev. 10
178 32 EKERÖ


JannehillS Rör
Västfararv. 5
178 54 EKERÖ


Kjellins Rör AB
Brokadv. 3
178 37 Ekerö


Allansson VVS AB
Felixv. 3
178 38 EKERÖ


Puk Rörservice AB
Lisehöjdsv. 4
178 38 EKERÖ


Ekerö Markanläggning
Knalleborgsv. 16
178 35 Ekerö

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Ekerö varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Ekerö samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Ekerö och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Ekerö

I Ekerö finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ekerö om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Ekerö än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Ekerö.

I Ekerö fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Ekerö. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Ekerö som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.