Rörmokare i Djurhamn

Annons:
Rörmokare i Djurhamn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Djurhamn. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Djurhamn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Djurhamn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Djurhamn.
Annons:

Rörmokare i Djurhamn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Djurhamn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Djurhamn.

Vindö Rör
Gökv. 6
139 75 Djurhamn


Engis Rör & Allservice
Hummelmorav. 12
139 75 Djurhamn


A N-Rör AB
Gransbergsv. 6
139 73 Djurhamn

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Djurhamn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Djurhamn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Djurhamn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Djurhamn

I Djurhamn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Djurhamn.

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Djurhamn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Djurhamn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Djurhamn.

I Djurhamn fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Djurhamn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Djurhamn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.