Rörmokare i Dalarö

Annons:
Rörmokare i Dalarö - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Dalarö. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Dalarö vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Dalarö rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Dalarö.
Annons:

Rörmokare i Dalarö

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Dalarö vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Dalarö.

Curt Rosell VVS Service AB
Sandemar 17
137 71 Dalarö


Dalarö El och Rör AB
Hjortstigen 27
137 71 Dalarö

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Dalarö varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Dalarö samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Dalarö och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Dalarö

I Dalarö finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Dalarö.

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Dalarö om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Dalarö än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Dalarö.

I Dalarö fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Dalarö. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Dalarö som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.