Rörmokare i Bergshamra

Annons:
Rörmokare i Bergshamra - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bergshamra. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Bergshamra vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bergshamra rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bergshamra.
Annons:

Rörmokare i Bergshamra

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bergshamra vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bergshamra.

Fredrik Thors Rör AB
Lagervägen 4
761 12 BERGSHAMRAFredrik Thors Rör AB
Lagervägen


T. Thors Värme och Sanitet
Utanbrovägen 21
761 11 Bergshamra


Borgströms Rörservice AB
Bergshamravägen 73
761 11 BergshamraHt Vvs
Mora 127


Petterssons Rör I Riala AB
Gärdsnäsvägen 59
761 12 BERGSHAMRA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bergshamra varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bergshamra samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bergshamra och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bergshamra

I Bergshamra finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bergshamra om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bergshamra än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bergshamra.

I Bergshamra fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bergshamra. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bergshamra som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.