Rörmokare i Bagarmossen

Annons:
Rörmokare i Bagarmossen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bagarmossen. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Bagarmossen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bagarmossen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bagarmossen.
Annons:

Rörmokare i Bagarmossen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bagarmossen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bagarmossen.

Högmora VVS & Energiservice AB
Emåg. 54
128 46 BAGARMOSSEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bagarmossen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bagarmossen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bagarmossen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bagarmossen

I Bagarmossen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bagarmossen.

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Bagarmossen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bagarmossen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bagarmossen.

I Bagarmossen fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bagarmossen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bagarmossen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.