Rörmokare i Årsta

Annons:
Rörmokare i Årsta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Årsta. Sammanlagt finns det 12 olika företag som arbetar som rörmokare i Årsta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Årsta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Årsta.
Annons:

Rörmokare i Årsta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Årsta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Årsta.

Rörmokeri I Stockholm AB
Skälderviksplan 2
120 60 ÅRSTA


Hagbergs Rör & Energi AB
Dellensv. 2
120 58 årsta


Röreliten Stockholm AB
Byängsgränd 14
120 40 ÅRSTA


DaKKI AB
Svärdlångsv. 44
120 60 ÅRSTA


KennyS Installation O Allservice
Svärdlångsv. 39
120 60 ÅRSTA


Rörmontagegruppen I Stockholm AB
070 - 852 56 20Emil Roséns Mål Eri&Entreprenad AB
Skattungsv. 5
120 59 ÅRSTA


Dakki Entreprenad AB
Svärdlångsv. 44
120 60 ÅRSTA


Avse Byggkontoll AB
Årstav. 83
120 54 årstaRubin Rör AB
SköntorpsvLinders Ventilation AB
Ostmästargränd 5


Värme Ventilation & Kyla AB
Årstav. 66
120 54 årsta

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Årsta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Årsta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Årsta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Årsta

I Årsta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Årsta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Årsta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Årsta.

I Årsta fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Årsta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Årsta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.