Rörmokare i Grisslehamn

Annons:
Rörmokare i Grisslehamn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Grisslehamn. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Grisslehamn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Grisslehamn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Grisslehamn.
Annons:

Rörmokare i Grisslehamn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Grisslehamn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Grisslehamn.

Freimans Rör AB
Singöv. 263
764 57 Grisslehamn


Grisslehamns Rör, AB
Ebbas väg 1
764 56 GRISSLEHAMN


Grisslehamns Rör
Älgstigen 24
764 56 GRISSLEHAMN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Grisslehamn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Grisslehamn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Grisslehamn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Grisslehamn

I Grisslehamn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Grisslehamn.

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Grisslehamn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Grisslehamn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Grisslehamn.

I Grisslehamn fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Grisslehamn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Grisslehamn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.