Rörmokare i Valla

Annons:
Rörmokare i Valla - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Valla. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Valla vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Valla rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Valla.
Annons:

Rörmokare i Valla

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Valla vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Valla.

Sa Gustavssons Rör & El, AB
Magasinsg. 14
641 61 Valla

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Valla varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Valla samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Valla och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Valla

I Valla finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Valla.

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Valla om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Valla än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Valla.

I Valla fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Valla. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Valla som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.