Rörmokare i Vagnhärad

Annons:
Rörmokare i Vagnhärad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vagnhärad. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Vagnhärad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vagnhärad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vagnhärad.
Annons:

Rörmokare i Vagnhärad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vagnhärad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vagnhärad.

Vagnhärads Rör AB
Stationsv. 10
610 71 VAGNHÄRAD


Söhr Rör & Service AB
Produktv. 3
610 71 VAGNHÄRAD


T.a.ra Bygg & Plattsättning AB
Lövsta Sandbrink 1
610 74 Vagnhärad


Bad & Rör i Vagnhärad AB
Brov. 2
610 72 Vagnhärad


Okm Redovisning & VVS AB
N. Sundsv. 89
610 74 Vagnhärad


Avloppstjänst i Södertälje
Trettondagsv. 9
610 72 Vagnhärad

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vagnhärad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vagnhärad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vagnhärad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vagnhärad

I Vagnhärad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vagnhärad.

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vagnhärad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vagnhärad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vagnhärad.

I Vagnhärad fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vagnhärad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vagnhärad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.