Rörmokare i Torshälla

Annons:
Rörmokare i Torshälla - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Torshälla. Sammanlagt finns det 12 olika företag som arbetar som rörmokare i Torshälla vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Torshälla rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Torshälla.
Annons:

Rörmokare i Torshälla

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Torshälla vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Torshälla.

Rörmokar-Service AB
Eklundav. 3
644 30 TORSHÄLLA


Fixar-Kalle AB
Vesterbergs v. 13
644 36 TORSHÄLLA


Torshälla Rörtjänst AB
Georg Nyströmsg. 25 D
644 30 TORSHÄLLA


Neumans VVS AB
Solrosg. 27
644 35 TorshällaStandoor Systems AB
Säbyg. 8 CMicke Sundströms AB
Eskilstunav


Ps Svenssons Bygg AB
Harstigen 12
644 36 TORSHÄLLA


Rörmokar-Service, J O Sundkvist AB
Skepparg. 7
644 32 TORSHÄLLA


Torshälla Energi Montage
Edsbergsg. 5
644 30 TORSHÄLLA


Krs Contracting AB
Eskilstunav. 16
644 30 TORSHÄLLA


Kamincenter I Eskilstuna AB
Eskilstunav. 30
644 30 TORSHÄLLA


Rönnis Vvs
Götv. 4
644 31 Torshälla

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Torshälla varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Torshälla samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Torshälla och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Torshälla

I Torshälla finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Torshälla.

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Torshälla om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Torshälla än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Torshälla.

I Torshälla fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Torshälla. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Torshälla som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.