Rörmokare i Strängnäs

Annons:
Rörmokare i Strängnäs - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Strängnäs. Sammanlagt finns det 10 olika företag som arbetar som rörmokare i Strängnäs vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Strängnäs rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Strängnäs.
Annons:

Rörmokare i Strängnäs

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Strängnäs vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Strängnäs.

Anderssons Rörservice AB
Annebergsv. 1
645 41 STRÄNGNÄS


Strängnäs Rörtjänst AB
Gräsg. 6
645 40 Strängnäs


Agp Rörservice AB
Lärkträdsv. 6
645 41 STRÄNGNÄS


Din VVS Butik I Strängnäs AB
Trädgårdsg. 1 D
645 31 Strängnäs


Rehnmans VVS
Björktorpsv. 14
645 93 Strängnäs


Caverion
Eskilstunav. 34
645 34 STRÄNGNÄS


Granbergs VVS
Fogdö Vik 94
645 92 STRÄNGNÄS


Rörprocess Sverige AB
Åsv. 4
645 91 Strängnäs


Agp Rörservice
Solstigen 23
645 40 Strängnäs


Bravida Sverige AB
Annebergsv. 3
645 41 STRÄNGNÄS

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Strängnäs varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Strängnäs samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Strängnäs och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Strängnäs

I Strängnäs finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Strängnäs om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Strängnäs än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Strängnäs.

I Strängnäs fanns det totalt 10 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Strängnäs. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Strängnäs som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.