Rörmokare i Stigtomta

Annons:
Rörmokare i Stigtomta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Stigtomta. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Stigtomta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Stigtomta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Stigtomta.
Annons:

Rörmokare i Stigtomta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Stigtomta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Stigtomta.

Nyköpings Industrirör AB
Drejarv. 25
611 72 STIGTOMTA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Stigtomta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Stigtomta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Stigtomta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Stigtomta

I Stigtomta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Stigtomta.

Stigtomta är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Stigtomta socken. Orten ligger cirka 15 km nordväst om Nyköping längs med riksväg 52 som passerar rakt igenom samhället. I Stigtomta finns Stigtomta kyrka.

Yta: 179,22 hektar
Invånarantal: 1942, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stigtomta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Stigtomta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Stigtomta.

I Stigtomta fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Stigtomta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Stigtomta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.