Rörmokare i Stallarholmen

Annons:
Rörmokare i Stallarholmen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Stallarholmen. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Stallarholmen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Stallarholmen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Stallarholmen.
Annons:

Rörmokare i Stallarholmen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Stallarholmen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Stallarholmen.

Abelins Rör & Fastighetsservice
Tuna G. Affären
645 97 STALLARHOLMEN


Medab Rör
Murtegelv. 14
645 61 Stallarholmen


Röraktiebolaget Helmer Blomkvist
Överselö Trumpås
645 96 Stallarholmen


Öbergs Rör AB
Husby Ringv. 49
645 97 STALLARHOLMEN


Langenfeld Bad AB
Marktegelv. 6
645 61 Stallarholmen

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Stallarholmen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Stallarholmen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Stallarholmen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Stallarholmen

I Stallarholmen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Stallarholmen.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stallarholmen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Stallarholmen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Stallarholmen.

I Stallarholmen fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Stallarholmen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Stallarholmen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.