Rörmokare i Sparreholm

Annons:
Rörmokare i Sparreholm - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sparreholm. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Sparreholm vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sparreholm rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sparreholm.
Annons:

Rörmokare i Sparreholm

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sparreholm vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sparreholm.

Joj Consult I Mälardalen AB
Johannisdal
640 34 Sparreholm

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sparreholm varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sparreholm samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sparreholm och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sparreholm

I Sparreholm finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sparreholm.

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sparreholm om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sparreholm än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sparreholm.

I Sparreholm fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sparreholm. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sparreholm som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.