Rörmokare i Skogstorp

Annons:
Rörmokare i Skogstorp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Skogstorp. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Skogstorp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Skogstorp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Skogstorp.
Annons:

Rörmokare i Skogstorp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Skogstorp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Skogstorp.

Rusta med Bergvärme Eskilstuna AB
Borgv. 7
633 69 SKOGSTORP


Husbys Multitjänst AB
Tallstuv. 6
633 69 SKOGSTORPMekab, VVS o. Mek-teknik AB
åsav

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Skogstorp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Skogstorp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Skogstorp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Skogstorp

I Skogstorp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Skogstorp.

Skogstorp är en tätort i Eskilstuna kommun belägen i Husby-Rekarne socken. Eskilstunaån passerar genom Skogstorp som ligger cirka 5 kilometer söder om centrala Eskilstuna. Redan på bronsåldern fanns bebyggelse i Skogstorp. Skogstorpsyxan är ett känt fornfynd från den tiden som påträffats i Kälbyravinen på andra sidan Eskilstunaån.

Yta: 264,56 hektar
Invånarantal: 2860, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skogstorp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Skogstorp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Skogstorp.

I Skogstorp fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Skogstorp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Skogstorp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.