Rörmokare i Julita

Annons:
Rörmokare i Julita - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Julita. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Julita vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Julita rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Julita.
Annons:

Rörmokare i Julita

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Julita vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Julita.

Tobias Karlsson
Hagby Skola
643 96 JULITA


Österblad, Patrik
Bäckstigen 10
643 96 JULITA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Julita varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Julita samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Julita och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Julita

I Julita finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Julita.

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånarantal: 1595, år 2000

Här kan du läsa mer om orten Julita om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Julita än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Julita.

I Julita fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Julita. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Julita som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.