Rörmokare i Flen

Annons:
Rörmokare i Flen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Flen. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Flen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Flen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Flen.
Annons:

Rörmokare i Flen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Flen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Flen.

Lundberg & Jonsson Rör AB
Åseg. 8
642 37 FLEN


Servicebolaget Dragonen
Stenhammarsg. 8
642 36 Flen


Flens VVS AB
Bjurgränd 11
642 34 Flen


Ejnar Erikssons Rör AB
Lötv. 13
642 34 Flen


Mählqvist Rör AB
Kungsv. 8
642 34 Flen


Marosfalvi, Micael
Sparreholmsv. 35
642 91 FLEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Flen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Flen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Flen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Flen

I Flen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Flen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Flen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Flen.

I Flen fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Flen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Flen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.