Rörmokare i Björkvik

Annons:
Rörmokare i Björkvik - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Björkvik. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Björkvik vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Björkvik rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Björkvik.
Annons:

Rörmokare i Björkvik

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Björkvik vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Björkvik.

Walthers Kyl & Värmepumpservice AB
Vedebyv. 16
640 20 Björkvik

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Björkvik varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Björkvik samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Björkvik och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Björkvik

I Björkvik finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Björkvik.

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Björkvik om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Björkvik än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Björkvik.

I Björkvik fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Björkvik. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Björkvik som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.