Rörmokare i Bettna

Annons:
Rörmokare i Bettna - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bettna. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Bettna vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bettna rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bettna.
Annons:

Rörmokare i Bettna

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bettna vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bettna.

KRAB - Karlström Rör AB
Dämbol Solhammar
640 33 Bettna

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bettna varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bettna samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bettna och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bettna

I Bettna finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bettna.

Bettna är en tätort och tidigare stationssamhälle i Flens kommun i Södermanlands län i Bettna socken. Platsen ligger i en gammal odlingsbygd med talrika fornlämningar. Ungefär från Löta Handel längs med gärdena mot Vrena mekaniska löper en grav från 500-800 e.Kr.

Yta: 99,26 hektar
Invånarantal: 412, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bettna om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bettna än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bettna.

I Bettna fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bettna. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bettna som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Södermanland.