Rörmokare i Vittskövle

Annons:
Rörmokare i Vittskövle - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vittskövle. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Vittskövle vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vittskövle rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vittskövle.
Annons:

Rörmokare i Vittskövle

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vittskövle vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vittskövle.

James Rör AB
Vittskövle Torg 10
297 91 VITTSKÖVLE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vittskövle varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vittskövle samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vittskövle och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vittskövle

I Vittskövle finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vittskövle.

Vittskövle (förr Widtsköfle) är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Vittskövle socken i Skåne. I Vittskövle ligger Vittskövle kyrka och strax utanför byn ligger Vittskövle slott. Vittskövle har förskola och grundskola till årskurs fem. I Vittskövle finns även en antik- och kuriosabutik, ett café.

Yta: 40,35 hektar
Invånarantal: 235, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vittskövle om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vittskövle än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vittskövle.

I Vittskövle fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vittskövle. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vittskövle som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.