Rörmokare i Vellinge

Annons:
Rörmokare i Vellinge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vellinge. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Vellinge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vellinge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vellinge.
Annons:

Rörmokare i Vellinge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vellinge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vellinge.

Wickmans Rör AB
Spikg. 8
235 32 VELLINGE


Sydrör i Malmö AB
Hödersgången 12
235 35 Vellinge


Ackerup, Rörfirma Mikael AB
Jiddebjersv. 12
235 41 VELLINGE


Lundströms Rörinstallationer AB
Åkeshögsvägen
235 91 Vellinge


Klimatkontroll Syd AB
Terminalg. 3
235 39 Vellinge

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vellinge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vellinge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vellinge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vellinge

I Vellinge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vellinge.

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vellinge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vellinge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vellinge.

I Vellinge fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vellinge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vellinge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.