Rörmokare i Tyringe

Annons:
Rörmokare i Tyringe - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tyringe. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Tyringe vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tyringe rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tyringe.
Annons:

Rörmokare i Tyringe

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tyringe vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tyringe.

Nya Biomontage Skåne AB
Härdareg. 8
282 34 TYRINGE


P-Os Rörtjänst
Matteröds-svenstorp 2736
282 91 Tyringe


Svenstorps Rör
Järnvägsg. 33
282 31 Tyringe

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tyringe varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tyringe samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tyringe och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tyringe

I Tyringe finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tyringe.

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tyringe om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tyringe än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tyringe.

I Tyringe fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tyringe. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tyringe som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.