Rörmokare i Trelleborg

Annons:
Rörmokare i Trelleborg - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Trelleborg. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Trelleborg vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Trelleborg rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Trelleborg.
Annons:

Rörmokare i Trelleborg

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Trelleborg vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Trelleborg.

Imtech VS-teknik AB
Genv. 1 A
231 62 Trelleborg


J2-Center
Masking. 22
231 66 Trelleborg


Elservice
Persåkersv. 2 -4
231 62 Trelleborg


JHG Industrisevice & Licenssvetsning AB
Hedv. 174
231 66 Trelleborg


Rydjes Rörlednings AB
Hedv. 210
231 66 Trelleborg

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Trelleborg varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Trelleborg samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Trelleborg och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Trelleborg om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Trelleborg än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Trelleborg.

I Trelleborg fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Trelleborg. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Trelleborg som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.