Rörmokare i Tollarp

Annons:
Rörmokare i Tollarp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tollarp. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Tollarp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tollarp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tollarp.
Annons:

Rörmokare i Tollarp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tollarp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tollarp.

Tollarps Läcksökning AB / Pe-Pe Rör
Rietzv. 50
298 91 TOLLARP


Värmeservice
Marietorpsv. 115
298 33 TOLLARP


Laim Service AB
Odenv. 6 A
298 31 TOLLARP


VVS och Skyltteknik AB
Björndalsv. 135
298 91 TOLLARP

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tollarp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tollarp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tollarp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tollarp

I Tollarp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tollarp.

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tollarp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tollarp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tollarp.

I Tollarp fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tollarp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tollarp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.