Rörmokare i Tågarp

Annons:
Rörmokare i Tågarp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tågarp. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Tågarp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tågarp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tågarp.
Annons:

Rörmokare i Tågarp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tågarp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tågarp.

Västergård Bygg & VVS AB
Västergård 1047
268 75 Tågarp


Värmeteamet I Skåne AB
Grusv. 4
268 75 Tågarp


Pa Spol & Fastighetsservice
Södra v. 122
268 75 Tågarp

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tågarp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tågarp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tågarp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tågarp

I Tågarp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tågarp.

Tågarp är en tätort belägen vid Råån i Svalövs kommun i Skåne län. I närheten av Tågarp ligger Norraby Kloster som tillhör Karmelitorden. I Tågarp finns en bensinstation med restaurang, en pizzeria, en tips- & tobaksaffär, en lanthandel samt ett konditori. Tidigare har funnits ett gästgiveri och en systembolagsbutik.

Yta: 42,05 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tågarp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tågarp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tågarp.

I Tågarp fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tågarp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tågarp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.