Rörmokare i Strövelstorp

Annons:
Rörmokare i Strövelstorp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Strövelstorp. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Strövelstorp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Strövelstorp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Strövelstorp.
Annons:

Rörmokare i Strövelstorp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Strövelstorp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Strövelstorp.

Comfortkyl i Helsingborg AB
Diamantv. 14 K
262 70 Strövelstorp

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Strövelstorp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Strövelstorp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Strövelstorp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Strövelstorp

I Strövelstorp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Strövelstorp.

Strövelstorp är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Strövelstorps socken i Skåne. Här ligger Strövelstorps kyrka.

Yta: 85,56 hektar
Invånarantal: 1087, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Strövelstorp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Strövelstorp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Strövelstorp.

I Strövelstorp fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Strövelstorp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Strövelstorp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.