Rörmokare i Stehag

Annons:
Rörmokare i Stehag - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Stehag. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Stehag vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Stehag rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Stehag.
Annons:

Rörmokare i Stehag

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Stehag vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Stehag.

Sunes Rör
Hassle Hjortbacken
241 74 Stehag


Larsson, Sune
Hassle Hjortbacken
241 74 Stehag

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Stehag varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Stehag samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Stehag och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Stehag

I Stehag finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Stehag.

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stehag om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Stehag än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Stehag.

I Stehag fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Stehag. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Stehag som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.