Rörmokare i Staffanstorp

Annons:
Rörmokare i Staffanstorp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Staffanstorp. Sammanlagt finns det 10 olika företag som arbetar som rörmokare i Staffanstorp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Staffanstorp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Staffanstorp.
Annons:

Rörmokare i Staffanstorp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Staffanstorp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Staffanstorp.

Lennarts Rör
Esarpsv. 427
245 91 Staffanstorp


Christer Nilsson
Lagerlöfs v. 19
245 32 STAFFANSTORP


Pemag Oljetanksrivning
Castors v. 1
245 33 Staffanstorp


Vallby VVS i Staffanstorp
Vallby Byväg 39 -23
245 92 STAFFANSTORP


Rörmontören Syd AB
Järnvägsg. 4
245 44 Staffanstorp


PULS AB
Verkstadsv. 2
245 34 STAFFANSTORP


Spolarna
Per Anders v. 1
245 61 STAFFANSTORP


DittNyaBadrum Sverige AB
Handelsvägen 30
245 34 STAFFANSTORP


Lennarts Rör, Maleni AB
Esarpsv. 427
245 91 Staffanstorp


Uppåkra VVS AB
076 - 886 77 34


Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Staffanstorp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Staffanstorp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Staffanstorp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Staffanstorp

I Staffanstorp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Staffanstorp.

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Staffanstorp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Staffanstorp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Staffanstorp.

I Staffanstorp fanns det totalt 10 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Staffanstorp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Staffanstorp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.