Rörmokare i Skivarp

Annons:
Rörmokare i Skivarp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Skivarp. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Skivarp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Skivarp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Skivarp.
Annons:

Rörmokare i Skivarp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Skivarp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Skivarp.

Rörinstallationer Skivarp
Krabbeholmsv. 14
274 51 SKIVARP


Jb VVS
Rosenv. 8
274 50 Skivarp


Rörinstallationer Sixten Vickman
Krabbeholmsv. 14
274 51 SKIVARP


Forfram AB
Ö. Vemmenhög 437
274 54 Skivarp

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Skivarp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Skivarp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Skivarp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Skivarp

I Skivarp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Skivarp.

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skivarp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Skivarp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Skivarp.

I Skivarp fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Skivarp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Skivarp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.